3D Matricák gyantával – dombormatrica gyártás

A matricák új, harmadik dimenziója a dombormatrica másnéven a 3D-s matrica. Cégünk 1985 óta foglalkozik dombormatrica gyártás, más néven  3d műgyantás matrica készítésével.

Vállalkozásunk kifejezetten a reklámipart, azon belül is az embléma gyártást,védjegy kivitelezést,speciális feliratok megvalósítását és vonzáskörzetét célozta meg. Az évek folyamán folyamatosan bővítettük kínálatunkat,próbáljuk teljesen lefedni az iparág adta lehetőségeket. Folyamatosan keressük az új technikákat, hogy minél több,gyorsabb,igényesebb termékből tudjon választani.

Cégemblémák, feliratok, elérhetőségek elegáns,tartós dekoratív megjelenítésére csak a műgyantás dombormatrica képes. A gyantásmatrica gyártása során a hagyományos öntapadós címkét ,sűrű víztiszta UV stabil polyurethane gyantaréteggel vonjuk be ,ami a felületen egyenletesen kiterűl, majd megszilárdul  1,8-2 milliméter vastagon.

A kétdimenziós felirat, a kristálytiszta műgyanta felhasználásával háromdimenzióssá válik. A dombormatrica segítségével a céglogó nemcsak fizikailag emelkedik ki hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kitűnik a többi márkajelzési módszer közül.

A legfontosabb, hogy a gyanta tökéletes tisztaságú legyen. Az epoxi gyanták olcsók,de sajnos karcolódnak,törnek és elszíneződnek. A jó minőségű gyanta megvédi az amortizációtól, valamint a három dimenziós hatásnak köszönhetően 
újszerű és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít. A hagyományos matricák néhány hónap után megkopnak,addig a műgyantarétegű évekig tökéletesen átlátszó, fényesen csillogó marad, az eső, hő, fagy, UV sugárzásnak sőt a vegyszereknek is ellenáll.

Ezért kompromisszumok nélkül csak a legjobb minőségű gyantát használjuk . A felület tehát hosszú ideig szép marad,évekig figyelemfelkeltő, ráadásul kiemelkedik az egyszerű öntapadós matricák tömegéből.

A hagyományos matricákkal ellentétben a gyantás matrica felragasztásához nincs szükség különösebb szakértelemre és szerszámokra ,öntapadós hátoldalának köszönhetően a megtisztított felületre szobahőmérsékleten felragasztható 24 óra után nyeri el végleges ragadóerősségét.

Tulajdonságai:
tiszta, fényes, időjárásálló felület
,nem karcolódik,kopásálló
,vízálló,
hőálló, fagyálló, UV álló
,bármilyen alakkal készülhet,hajlékony,
ívesen is felragasztható
,erős tapadás,hosszú élettartam kültéren és beltéren is használható.

A műgyantás dombormatrica kiválóan alkalmas:
kerti és ipari szerszámgépek, berendezések, távirányítók,nyílászárók, bútorok,számítástechnikai eszközök,háztartási kisgépek,műszaki cikkek, autók,irodatechnikai berendezések és még sok más termék és berendezés tartós, dekoratív emblémázására.

Árajánlat kérés

Dombormatrica - Hűtőmágnes - Kulcstartó - Kitűző - Mágnesfólia - Biztonságimatrica- Mozgó ábra